Våra tjänster

Exuviance – det bästa din hud kan få

Bakgrund:

Exuviance är ett av de största och ledande klinikmärkena i Skandinavien. Internationellt är Exuviance världsledande hos dermatologer och plastikkirurger.

Bakom ligger det medicinsk-dermatologiska företaget Neostrata-Exuviance. Exuviance uppfinnare och ägare är dr.Scott och dr.Yu. De är upptäckare av AHA-teknologin, som revolutionerat den moderna hudvården.

Exuviance har ca 120 världspatent och många hudvårdsföretag ”leasar” patenten t ex: L’Oreal, Avon, Estee Lauder, Elisabeth Arden, Md-formulation och Murad. Exuviance har naturligtvis behållit godbitarna till sin egen produkt, därför fungerar Exuviance bättre och enklare än någon annan produkt.

Exuviance bygger på upptäckten av en ny molekyl, Glukonakton G4. Denna ökar cellförnyelsen (vilket på engelska heter exuviance) ger cellen näring, är en antioxidant, dessutom tillför den huden massor av fukt och mjukgör huden. Den tränger långsamt och skonsamt ner i huden så att även personer med känslig hud, som tidigare inte tålt fruktsyra får fantastiska resultat. G4 finns endast hos Exuviance och är den nya generationens fruktsyra.

Produkten bygger på över 40-års forskning och tester och eftersom det är ett mediskinskt företag som ligger bakom finns det inget ”hokus pokus” endast fakta och resultat. En starkare syra ger inte bättre resultat, tvärtom kan en för stark syra ha en negativ effekt på huden. Exuviance skonsamma syror ger fantastiska resultat som alla hudtyper, även de med känslig hud kan använda.

Vad kan Exuviance göra för dig?

Exuviance förbättrar hudens utseende på följande sätt; I den gamla huden samlas döda hudceller från epidermis (det översta hudlagret, även kallat stratum corneum) och stannar kvar där. De nya hudcellerna som ska komma upp till översta hudlagret fastnar under detta kompakta lager med döda hudceller, vilket ger huden ett torrt och matt utseende. Exuviance löser upp och tar bort lagret av döda hudceller så att de nya cellerna kommer fram. Härvid får huden ett jämnare och renare utseende-precis som hos en yngre hud. Exuviance Skin Care System kan inledningsvis medföra en tydlig fjällning och peeling av huden. Reaktionen är normal och är ett tecken på att exfolieringen av de översta, döda hudcellerna har förbättrats. Om detta leder till en irritation, bör användare av Exuviance i början använda produkterna mindre frekvent, kanske en gång dagligen istället för två gånger dagligen. Återgå sedan till full användning så snart huden tål det.

Vem kan använda Exuviance?

•Du har inga rynkor eller andra hudproblem
•De första rynkorna har visat sig
•Mogen åldrande hud
•Du har extremt torr och känslig hud
•Akne och oren hud
•Rosacea
•Pigmentförändringar